Μετά την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τον καθορισμό του ύψους των δημοτικών τελών έτους 2021, επανέρχονται οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ζητούν άμεση μείωση των δημοτικών τελών κατά 24%, για ανακούφιση των νοικοκυριών.

Συγκεκριμένα, οι Δημοτικές παρατάξεις «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» - Γιάννης Μαυρομάτης, «Συμμετέχω Θερμαϊκός» - Θεόδωρος Τζέκος, «Δράση Πολιτών» - Γιώργος Χατζηβαλάσης και «Όλοι Μαζί για τον Θερμαϊκό» Νίκος Παράσχου, αφού επισημαίνουν ότι ο δήμος Θερμαϊκού είναι ο δεύτερος ακριβότερος σε δημοτικά τέλη στη χώρα, ξανακατέθεσαν νέα πρόταση, για άμεση μείωση των δημοτικών τελών κατά 24%.

Η πρόταση, που συνοδεύεται από πλήρη αναλυτική μελέτη υπολογισμού των Εσόδων - Εξόδων για την βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, θα συζητηθεί αύριο στην Οικονομική Επιτροπή και αμέσως μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.