Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, θα γίνει την 24η του μηνός Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00΄, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 34/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί «Καθορισμού δημοτικών ανταποδοτικών τελών Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού, για το έτος 2021» και εναλλακτική πρόταση.

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 48/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί «Καθορισμού τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου για το σταθμαρχείο Ο.Α.Σ.Θ.»

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 41/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την «Εισηγητική Έκθεση Δ΄ Τριμήνου 2020 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2020.»

ΘΕΜΑ 4ο : Καθορισμός αμοιβής Δικηγόρου για το χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου, απαιτούμενου εξειδικευμένης γνώσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 281 του Ν.3463/06. (υπ’ αριθ. 37/2021 απόφαση της Ο.Ε.)

ΘΕΜΑ 5ο :Καθορισμός αμοιβής Δικηγόρου για το χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου, απαιτούμενου εξειδικευμένης γνώσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 281 του Ν.3463/06. (υπ’ αριθ. 42/2021 απόφαση της Ο.Ε.)

ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Κρασπεδώσεις-Πλακοστρώσεις-Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Θερμαϊκού» (αρ. μελ. 97/2018)

ΘΕΜΑ 7ο : Σύσταση Επιτροπής για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία.

ΘΕΜΑ 8ο : Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Προμήθειας Καυσίμων και Λιπαντικών.

ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση Πρακτικού «Επιτροπής Ελέγχου Ακαταλληλότητας ή Ασύμφορης Κυκλοφορίας Οχημάτων, κυριότητας του Δήμου Θερμαϊκού».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.