Θετική και άμεση ήταν η ανταπόκριση του δήμου Θέρμης στο διερευνητικό ερώτημα εκ μέρους της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με τη δυνατότητα παραχώρησης χώρου για τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου. Στην απαντητική επιστολή του προς την υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ ο δήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “ο δήμος Θέρμης είναι ο μόνος δήμος ο οποίος, ήδη από το περασμένο φθινόπωρο έχει δημιουργήσει ειδικό Κέντρο Διαχείρισης Covid-19 για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2. Το Κέντρο Covid-19 λειτουργεί καθημερινά και τα σαββατοκύριακα. Παρέχει υποστήριξη σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου, αλλά και σε κάθε πολίτη ο οποίος απευθύνεται σε αυτό. Παράλληλα, στο Κέντρο διενεργούνται σε τακτική βάση τεστ ανίχνευσης Covid-19 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Το Κέντρο Covid-19 στεγάζεται σε ειδικό χώρο του δήμου ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχετε θέσει προκειμένου να λειτουργήσει εκεί εμβολιαστικό κέντρο, ενώ διαθέτει και δύο τηλεφωνικές γραμμές. Επιπλέον, διαθέτει και άνετο χώρο στάθμευσης για τη διευκόλυνση των πολιτών οι οποίοι θα προσέρχονται προκειμένου να εμβολιαστούν”. Ο δήμαρχος Θέρμης δηλώνει ότι ο δήμος θέτει στη διάθεσή της Πολιτείας τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Covid-19 για τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι οι υπηρεσίες του δήμου θα παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας “στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας προκειμένου να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο σας”. Υπενθυμίζεται ότι στα διοικητικά όρια του δήμου Θέρμης, από την έναρξη των εμβολιασμών στις 20 Ιανουαρίου, λειτουργούν τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα εντός του Κέντρου Υγείας Θέρμης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.