Με δελτίο τύπου η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού πληροφορεί για τη δράση στήριξης της υγειονομικής ασφάλειας στα σχολεία της περιοχής.

Για «πανδημία» αλληλεγγύης απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού μιλάει η ανακοίνωση.

Και φυσικά το σημαντικό είναι η διανομή 30.000 μασκών και αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων που γίνονται απαραίτητα βοηθήματα για την ασφαλέστερη θωράκιση των μαθητών.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο: «Βρισκόμαστε το πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητάς μας, στα παιδιά μας, έχοντας μοιράσει τριάντα χιλιάδες μάσκες άριστης ποιότητας και καλαισθησίας με τις ασφαλέστερες προδιάγραφες. Επίσης, διαθέσαμε αντισηπτικά και γενικά απολυμαντικά προϊόντα σε όλες τις σχολικές μονάδες για την πληρέστερη υγειονομική ασφάλεια των μαθητών μας, αλλά και του διδακτικού προσωπικού και απολυμαίνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα όλους τους χώρους διδασκαλίας και τους κοινοχρήστους σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.