Για συκοφαντία κατηγορεί ο Γιάννης Μαυρομάτης αυτούς που επιχειρούν να λασπολογήσουν για έργα της δικής του δημαρχιακής περιόδου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν (ή να "ισοφαρίσουν") τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιούργησε στους δημότες η διοχέτευση των 13.000.000 € σε ιδιώτες εργολάβους. Κόντρα ρελάνς δηλ. επιχειρήθηκε από υποστηριχτές του Γιώργου Τσαμασλή με την επαναφορά στο παρασκήνιο της σύμβασης για τα Led.
Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης Θερμαϊκός-Νέα Πορεία:

Οι μόνιμοι συκοφάντες, οι λασπολόγοι, οι ταυτισμένοι με συμφέροντα, εκτελώντας διαταγές προσπαθούν να κρύψουν την ντροπή τους και να αλλάξουν την ζοφερή εικόνα που δημιουργήθηκε από τις καταγγελίες προς τον κ.Τσαμασλή για την κατασπατάληση πόρων του δήμου μας 13.000.000€ προς ιδιώτες (αποκομιδή, συντήρηση πρασίνου, ογκώδη).

Γι' αυτό ανέλαβαν ενορχηστρωμένα και εργολαβικά την κατασυκοφάντηση αιρετών, που δυστυχώς γι'αυτους, συμπεριλαμβάνεται και η δική τους παράταξη.

Ο λόγος; Το εμβληματικό έργο της προμήθειας σωμάτων LED με π/υ 3.300.000€. Έργο που ο κ.Τσαμασλής και η παράταξη του υπερψήφισε σε 5 διαφορετικές συνεδριάσεις .

Αυτή την φορά, η έκθεση επιθεωρητών που προήλθε από καταγγελίες εταιρειών αλλά και του κ.Τσαμασλή. Και ενώ τα ευρήματα της έκθεσης αξιολογούνται από τους υπευθύνους, ταυτόχρονα όμως τα παπαγαλάκια της διοίκησης σπιλώνουν με κάθε τρόπο την τιμή και υπόληψη ανθρώπων που όχι μόνο εξοικονόμησαν πόρους για τον δήμο, προσφέροντας τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας αλλά ταυτόχρονα τον εκσυγχρόνισαν.

Συγκεκριμένα:

Το 2014 ο δήμος μας κατέβαλε ετησίως προς την ΔΕΗ 1.350.000€ και σήμερα δίνει 830.000€, ενώ παράλληλα για 10 χρόνια υπάρχει η δωρεάν συντήρηση του δικτύου, αποδεσμεύοντας υπαλλήλους και εξοικονομώντας ηλεκτρολογικό υλικό (ΔΩΡΕΑΝ).

Κύριοι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, αφού όλες μας οι ενέργειες εγκρίθηκαν και επικυρώθηκαν από το ανώτατο όργανο ελέγχου δημοσίων συμβάσεων το Ελεγκτικό Συνέδριο και μάλιστα σε 2 βαθμούς.

Ας μην αντιστοιχούμε έργα μόνιμα και διαφανή π/υ 3.300.000€ LED με 10 χρόνια εγγύηση (συντήρηση δικτύου) με προσωρινά των 13.000.000€ φαραωνικών συμβάσεων με ιδιώτες για 3 χρόνια όταν και προσωπικό και οχήματα υπάρχουν και ανάλογες πιστώσεις στα ταμεία του δήμου ώστε ο δήμος να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα με δικά του μέσα και προσωπικό και με μειωμένο κόστος τουλάχιστον κατά 50%.

Το αμοραλιστικό πνεύμα κάποιων και η απουσία ιδανικών, δείχνουν ότι για αυτούς, η τιμιότητα αποτελεί είδος "εν ανεπαρκεία", και πως να είναι διαφορετικά άλλωστε. Η τιμιότητα δε συμβιβάζεται, επιζητά τη διαφάνεια. Και όταν υπάρχουν όλα αυτά, η δικαίωση πραγματώνεται.

Γιατί, εκτός από τους γραπτούς νόμους μας, που και βέβαια όλοι τηρήθηκαν στο έπακρο-υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι, που έχουν σχέση με την ηθική συμπεριφορά των ατόμων και φυσικά, η δύναμη των ανθρώπων.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.