Το Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θερμαϊκού, διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία με τίτλο: «Η πανδημία και η σχέση μας με τις οθόνες».

Ο στόχος της παρούσας ομιλίας είναι να εξετάσει τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη σχέση μας με το διαδίκτυο αλλά και γενικότερα με τη χρήση των οθονών, αναζητώντας ταυτόχρονα τρόπους που θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε μια πιο «υγιή» σχέση μαζί τους.

Αρχικά θα γίνει μια σύντομη θεωρητική τοποθέτηση φωτίζοντας τις σημαντικότερες πτυχές του συγκεκριμένου θέματος, έτσι ώστε αυτή να αποτελέσει το εφαλτήριο συζήτησης, κατάθεσης απόψεων, προτάσεων και ιδεών που θα μπορούσε ο κάθε συμμετέχων να αξιοποιήσει στο δικό του πλαίσιο και για τις δικές του ανάγκες.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 20:00-21.30, διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://computersalesandservices.my.webex.com/computersalesandservices.my/j.php?MTID=m3d0ce85808e83a7b21abb2cdf5ed9c2e

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι Γεωργία Γκιούρκα και Μαριάννα Δρακοπούλου, Ψυχολόγοι, στελέχη του Κέντρου Πρόληψης.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.