Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή κλειστά θα μείνουν τα σχολεία την Δευτέρα και Τρίτη  15και 16 Φεβρουαρίου στον δήμο Θερμαϊκού, λόγω "δυσμενών καιρικών συνθηκών κι επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στις σχολικές μονάδες"
Η ανακοίνωση:

«Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων λόγω επικινδυνότητας».

Έχοντας υπόψη:
1) Τις διατάξεις των άρθρων 58 και 94 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010) τ. Α΄ «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2) Τις επικρατούσες δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω χιονόπτωσης και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και την παραμονή στους σχολικούς χώρους των μαθητών όλων των βαθμίδων

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Για την Δευτέρα 15/02/2021 και την Τρίτη 16/02/2021

Το κλείσιμο όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού .

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού

Γιώργος Τσαμασλής



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.