Αυξημένος είναι ο αριθμός κρουσμάτων κατά τις τελευταίες μέρες στη Νέα Μηχανιώνα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφηκαν περί τα 50 στον αριθμό.

Στον χώρο της ιχθυόσκαλας βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και διενεργεί τεστ σε όλους τους εργαζόμενους.

«Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι πρόσφατα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην Ιχθυόσκαλα, δυστυχώς, ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπάρχει σημαντική συρροή κρουσμάτων», αναφέρει στην Voria.gr ο πρόεδρος των Ιχθυεμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννης Θεριουδάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η προσέλευση δεκάδων ανθρώπων κάθε ξημέρωμα που είναι πελάτες της Ιχθυόσκαλας οδήγησε πιθανότατα σε αυτήν την κατάσταση.

«Έρχονται καθημερινά πελάτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, είναι αναμενόμενο να υπάρξει τέτοια εξέλιξη», σημειώνει ο κ. Θεριουδάκης.

Ήδη σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων υπάρχει αριθμός συγγενών εργαζομένων που μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε κλινικές Covid Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Νέα Μηχανιώνα: Κλείσιμο της ιχθυόσκαλας ή είσοδος με αρνητικό τεστ

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας αναμένεται να φέρει δραστικά μέτρα στον τρόπο λειτουργίας της.

Τα σενάρια που μελετώνται είναι δύο, αφού υπάρχει και ο φόβος να μην υπάρξει διασπορά στον οικισμό της Νέας Μηχανιώνας, όπου διαμένουν πολλοί εκ των εργαζόμενων στην Ιχθυόσκαλα.

Η μία εκδοχή είναι οι εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας να κλείσουν για δύο με τρεις ημέρες ώστε να γίνει καλύτερα ο εντοπισμός των κρουσμάτων.

Η δεύτερη λύση που εξετάζεται είναι η Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο όσοι πελάτες έρχονται να μπορούν να εισέρχονται στον χώρο μόνο με αρνητικό τεστ που διενεργήθηκε το πολύ πέντε μέρες πριν.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.