Από πέρυσι το καλοκαίρι βλέπαμε καινούργια "αστέρια" στον ουρανό, πολλοί τότε έγραψαν ότι μπορεί αν είναι ufo.
Τα βλέπαμε να κινούνται γρήγορα σε ευθεία διάταξη, το ένα πίσω από το άλλο και δεν γνωρίζαμε για τί πρόκειται.
Μετά ανακοινώθηκε πως είναι κάποιοι από τους  δεκάδες χιλιάδες δορυφόροι της Space-X, που εκτόξευσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Elon Musk, που άλλοι το ενέτασσαν στο 5G πρόγραμμα τηλεπικοινωνίας, άλλοι ισχυρίζονταν ότι έστηνε δορυφορικό ίντερνετ.

Και να που τώρα αποκαλύπτονται οι απαντήσεις, αφού ξεκίνησαν ήδη οι προεγγραφές της Starlink της εταιρείας του Musk που θα διαθέτει γρήγορο δορυφορικό ιντερνετ παντού (αφού γέμισε γύρω από τη γη δορυφόρους) και στην Ελλάδα. Ίντερνετ που θα διαθέτει με βάση το δορυφορικό πλέγμα που έχτισε.

Ξεκίνησαν ήδη οι προπαραγγελίες στο site της Starlink σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Η τιμή 99 € το μήνα και με αναγκαίο πρόθετο εξοπλισμό που κοστίζει 499. Η μεγάλη μπίζνα του εκατομμυριούχου (με άδεια τίνος έστησε τους δορυφόρους άραγε;;;) που να δείτε πως θα αναδειχθεί και σε σωτήρα της ανθρωπότητας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.