Χαμηλά αντανακλαστικά αποδίδει στην διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού η αντιπολιτευόμενη παράταξη Θερμαϊκός Νέα Πορεία του Γιάννη Μαυρομάτη διαπιστώνοντας αδράνειά της  για άλλη μια φορά.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως "με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου(Π.Ν.Π) που εκδόθηκε στις 20 Μαρτίου 2020, δόθηκε η δυνατότητα απαλλαγής από την καταβολή δημοτικών τελών, των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνιό.

Για να γίνει αυτό, παρουσιάστηκε σε όλους τους δήμους ηλεκτρονική πλατφόρμα στις 30/9/2020 για να αρχίσει άμεσα η επιχειρησιακή της λειτουργία.

Η δ/ση του δήμου αδιαφόρησε σιωπώντας και τότε ζητήσαμε την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να αποφασισθεί η απαλλαγή (στοιχείο απαραίτητο) των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη.

Μετά από 4,5 μήνες, τελευταία σε σχέση με όλους τους δήμους της χώρας, η διοίκηση "σύρθηκε" και ενεργοποίησε την πλατφόρμα ώστε να μπορούν οι επαγγελματίες του δήμου μας να τύχουν της ανάλογης απαλλαγής μέσω των ευεργετικών διατάξεων της Π.Ν.Π.

Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ γίνεται φανερή η αδράνεια της διοίκησης για την αντιμετώπιση έγκαιρα θεμάτων που απασχολούν είτε κοινωνικές ομάδες είτε το σύνολο των πολιτών".Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.