Μετά το ναυάγιο για την στέγαση του Πυροσβεστικού τμήματος στο οίκημα που στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα της Επανομής, πριν την κατάργηση  και ενοποίησή 
του με το ΑΤ Ν. Επιβατών, υπήρξαν τοπικά πολιτικά πρόσωπα που φρόντισαν με ακατάπαυστες επαφές να αξιοποιήσουν κατά το δυνατόν καλύτερο το έρημο κτίριο.

Φαίνεται πως οι ενέργειες αυτές απέδωσαν καρπούς και σύμφωνα με πληροφορίες μας σύντομα επίκειται να γίνει σ' αυτό, η μεταφορά της Τροχαίας Θέρμης στην Επανομή.

Το πρόσωπο που φέρεται να βρίσκεται πίσω από το καλό αυτό αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από τον Υπεύθυνο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φεστερίδη και οι καλές σχέσεις που διατηρεί (λόγω και της υπηρεσιακής ιδιότητάς του) με το Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Φρντίσαμε να μάθουμε σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεση της μεταφοράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι ήδη δρομολογημένη η μετεγκατάσταση και το μόνο που απομένει είναι η δημοσίευση της μεταστέγασης σε ΦΕΚ. Είναι απαραίτητη η σχετική απόφαση και δημοσίευση επειδή πρόκειται για αλλαγή δήμου.

Ευελπιστούμε σύντομα να γίνει η εγκατάσταση του τμήματος στην Επανομή.


update 16/3/21 23:00

Nikos Parasxou

Δεν αμφισβητώ την αγάπη του Γιώργου Φεστερίδης για τον τόπο μας.
Η ενδεχόμενη μετεγκατάσταση προέκυψε από την Διοίκηση του Αερολιμένα που ζήτησε το χώρο της Τροχαίας Θέρμης για ανάγκες του Αερολιμένα δεδομένου ότι το τμήμα τροχαίας θέρμης δεν είχε καμμία αρμοδιότητα για θέματα τροχαίας στον αερολιμένα και εφιλοξενούντο εκεί .
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θες/νίκης πρότεινε την εγκατάσταση της Τροχαίας στο κτήριο του Δημοσίου που στεγαζόταν το Α.Τ .Επανομής λόγω ανυπαρξίας άλλων κτηρίων του Δημοσίου.Νομίζω όλοι όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην μετεγκατάσταση αυτή
θα τό κάνουμε γιατί η Επανομή έχει ανάγκη από μία δημόσια υπηρεσία για πολλούς λόγους!!!!Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.