Οδηγίες προς οικοπεδούχους, να κάνουν αποψίλωση στις ιδιοκτησίες τους, εξέδωσε ο Δήμος Θερμαϊκού, πρόσφατα. Και υπενθύμιζε η ανακοίνωση πως εάν δεν φρόντιζαν οι ίδιοι για την καθαριότητα των αγροτεμαχίων ή οικοπέδων, τότε θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με πρόστιμα.

Βέβαια, όπως   μας ενημερώνουν φίλοι από την Επανομή (αλλά κι εμείς πιστοποιούμε ότι το ίδιο συμβαίνει σε πάρα πολλές περιοχές του δήμου), τα χόρτα στα ρείθρα των οδών στην Αγία Μαρίνα παραμένουν ..... στο ύψος τους και περιμένουν την Πασχαλιά.

Μας έστειλαν βέβαια και μια φωτο από την παραλία, που αφού η δημοτική αρχή γκρέμισε πριν ένα περίπου χρόνο την παλιά είσοδο, στα πεύκα στην παραλία, τα μπάζα παραμένουν εκεί σκόρπια, συμβάλοντας στον εορτασμό των ημερών, δημιουργώντας συνθήκες κινδύνων για τους επισκέπτες.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.