Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταφορά Αστυνομικής Υπηρεσίας στο κτίριο του πρώην Α.Τ στην Επανομή. Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκε σήμερα τον χώρο για τις τελευταίες διαδικασίες. Παρών ήταν και ο Γιώργος Φεστερίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του και την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και θετική εξέλιξη για την Επανομή, αλλά και για το Μεσημέρι, καθώς τα τελευταία χρόνια, όλη αυτή η περιοχή είχε μείνει χωρίς αστυνομική παρουσία με το τμήμα των Ν. Επιβατών να είναι πολύ μακριά.

Σε λίγο καιρό, έστω και μέσω της Τροχαίας, η Επανομή θα αποκτήσει και πάλι αστυνομική παρουσία σε καθημερινή και μόνιμη βάση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.