Συγκέντρωση στήριξης του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στην Περαία, φορείς, σύλλογοι και σωματεία εργαζομένων.

Στην συγκέντρωση που έγινε στο χώρο δίπλα από το Δημαρχείο, παρουσιάστηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης του ΚΥ Μηχανιώνας αλλά και του ΕΣΥ όπως και η μετατροπή των νοσοκομείων σε νοσοκομεία Covid, χωρίς να καλύπτουν ανάγκες νοσηλείας άλλων παθήσεων.


Τονίστηκε η έλλειψη πολλών ειδικοτήτων από το ΚΥ Μηχανιώνας που εξαιτίας τους αλλά και από την μονομερή κάλυψη των τεστ κορονοϊού όπως και της   λειτουργίας του ως εμβολιαστικό κέντρο, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν κάτοικοι του Θερμαϊκού, που κυρίως οδηγούνται σε ιδιώτες γιατρούς.
Ζητήθηκε η επίταξη του ιδιωτικού τομέακαι όχι το χάϊδεμα των κλινικαρχών.

Μετά τις ομιλίες η συγκέντρωση έγινε κινητοποίησης με πορεία στους δρόμους της Περαίας, υπό μεγάλη παρουσία αστυνομικής δύναμης που επέβλεπε την κινητοποίηση και ρύθμιζε την κυκλοφορία.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.