Αιρετικές απόψεις για άλλη μια φορά διατυπώνονται, σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού και το χτίσιμο του τείχους ανοσίας, από τον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Δημήτριο Κούβελα.

Οι νέες απόψεις του που συνιστούν να ανασταλλεί το πρόγραμμα εμβολιασμών, δεδομένου πως μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων έχει παρουσιάσει παρενέργειες κι επιπλοκές, ειπώθηκαν στην εκπομπή "ΤΑ ΛΕΜΕ" της Vergina TV και στην Χριστίνα Τσορμπά.

Υποστήριξε πως δημιουργούν, όλα τα εμβόλια και αυτά των mRNA, βλάβες στο ενδοθήλιο και στα αγγεία, σύμφωνα με επιστημονική δημοσίευση σε έγκυρο ιατρικό περιοδικό, τις συνέπειες των οποίων ενδέχεται να τις συναντήσουμε ακόμα και μετά από χρόνια.

Παρότι αρχικά δήλωνε επιφυλακτικός με την χορήγηση εμβολίων, αργότερα έκρινε πως τα εμβόλια είναι αξιόπιστα, ο ίδιος εμβολιάστηκε και τώρα καλεί σε αναστολή του προγράμματος εμβολιασμών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.