Στη DION Τηλεόραση και την εκπομπή “Ευ Ζην” ήταν προσκεκλημένος, ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γιώργος Φεστερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά και σημαντικά ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων ο κ. Φεστερίδης, υπογράμμισε πως οι πολίτες έχουν, πια, αντιληφθεί τη ρητορική των δύο μεγάλων κομμάτων όπως αυτά εμφανίζονται σήμερα και πως σιγά-σιγά επιστρέφουν στη μεγάλη αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ:

“Πράγματι, παρατηρείται μια πολύ μεγάλη στροφή προς το ΠΑΣΟΚ η οποία είμαι βέβαιος πως θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν. Ο κόσμος έχει καταλάβει το ρόλο του καθενός και νομίζω πως αυτό θα φανεί. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που υποδέχεται όλους τους πολίτες και ήδη υπάρχουν μηνύματα επιστροφής και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό!”, κατέληξε.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Η αισιοδοξία πως θα γυρίσουν πολλοί στο (κλεφτο)πασοκ, φαίνεται αμέσως στα πρόσωπα της φωτογραφίας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.