Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σε κάθε επικείμενη απόπειρα περιστολής κι αφαίρεσης δικαιωμάτων, ας αντιτάξουμε τη σθεναρή κι ανυποχώρητη υπεράσπισή τους.



Με ανάρτησή της στα Social Media η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά και όλα όσα συμβολίζει και πρέπει να μας θυμίζει αυτή η σημαντική επέτειος.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση και ο σύνδεσμος:

«Η Εργατική Πρωτομαγιά μας υπενθυμίζει πως τα δικαιώματα των εργατών κι εργαζομένων κατακτήθηκαν με αγώνα και αίμα, από ανθρώπους που όρθωσαν ανάστημα κι αξιοπρέπεια απέναντι στην ισοπέδωση.

Εδώ και χρόνια, στη χώρα μας, και όχι μόνο, τα κεκτημένα αφαιρούνται, πολλές φορές χωρίς αντίσταση.

Η επανάκτησή τους θα χρειαστεί πολλαπλάσιους, σκληρούς αγώνες.

Ας μην το ξεχνάμε.

Σε κάθε επικείμενη απόπειρα περιστολής κι αφαίρεσης δικαιωμάτων, ας αντιτάξουμε τη σθεναρή κι ανυποχώρητη υπεράσπισή τους. Που είναι συνάμα υπεράσπιση αυτών που αγωνίστηκαν για εμάς κι εκείνων που αναμένουν να τους κληροδοτήσουμε περισσότερα δικαιώματα κι ελευθερίες από αυτά που εμείς παραλάβαμε.

Όπως οφείλει κάθε γενιά προς τις επόμενες.

Ζωή Κωνσταντοπούλου»


https://www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.