Πραγματοποιείται και φέτος το 44ο διεθνές τουρνουά «Ίκαρος 2021» από 10 μέχρι 18 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου και μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε ο 
Δήμος Ικαρίας και ο Σ.Ο. Ικαρίας που είναι συνδιοργανωτές.

Στο παραδοσιακό τουρνουά της Ικαρίας έχουν ενσωματωθεί το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου, τα Νεανικά Αιγαίου και το Διασυλλογικό Κύπελλο Αιγαιοπελαγίτικης Φιλίας.

Προβλέπονται ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το Μεσογειακό Ομαδικό Κύπελλο «Αχιλλέας Μητσάκος», διαγωνισμός λύσης σκακιστικών προβλημάτων, επιδείξεις σιμουλτανέ, τουρνουά μπλάιντ κ.ά. Τρεις μέρες πριν (από 7/7) και τρεις ημέρες μετά (μέχρι 23/7) θα πραγματοποιηθούν αγώνες ράπιντ και μπλιτς, καθώς και πολλές υπαίθριες δράσεις.

Θα υπάρξουν ειδικές τιμές για τους σκακιστές για την μετάβασή τους στο νησί αφού  χορηγοί είναι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries (20% έως 40% έκπτωση σε επιβάτες και οχήματα) και Dodekanisos Seaways (δωρεάν εισιτήρια σε σκακιστές από τα λιμάνια των Δωδεκανήσων).

Όπως κάθε χρόνο, φιλοξενούνται γκραν μετρ και διεθνείς μετρ, καθώς και όσοι έχουν αποκτήσει δικαίωμα φιλοξενίας από προκριματικούς αγώνες.

Για όσους δεν φιλοξενούνται, προβλέπονται οικονομικά πακέτα συμμετοχής και παρέχεται επιπλέον έκπτωση σε όσους τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Αναλυτική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://ikariachess.blogspot.com/, καθώς και στο πρόγραμμα της ΕΣΟ: https://www.chessfed.gr/wp-content/uploads/2021/06/Ikaros2021gr.pdf.pdf. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6988005081 (κ. Λεμονιά Αβαγιάννη), ηλ. ταχυδρομείο: ikaroschess2021@gmail.com.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.