Paul Craig Roberts, Reseau International, 21-7-21

[Επειδή η αποστολή του δημοσιογράφου είναι να καλύπτει τα κενά (παραλείψεις) πληροφόρησης των αναγνωστών του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για θέματα ζωής και θανάτου και δη σε χώρα με ταχέως εξατμιζόμενο πληθυσμό -στην αντικατάσταση του οποίου ( με αλλόφυλους και αλλόδοξους μετανάστες και Γερμανούς συνταξιούχους, κατά το πρόγραμμα) ο ίδιος δεν συμφωνεί, η κατωτέρω μαρτυρία επιβάλλεται στις υποχρεώσεις του.

Ο Δρ. Ρόμπερτς, οικονομολόγος, εδίδαξε σε εξέχοντα αμερικανικά και βρετανικά πανεπιστήμια, διετέλεσε υπουργός στην κυβέρνηση Ρέιγκαν, αρχισυντάκτης και αρθρογράφος της Wall Street Journal και χρονικογράφος της Business Week. Ta τελευταία βιβλία του είναι The Failure of Laissez- Faire Capitalism και Economic Dissolution of the West –ισάριθμα πειστήρια εγκυρότητας και αξιοπιστίας. Πειστήρια που ενισχύονται από τις παραπομπές του σε σειρά επιστημονικών μαρτυριών (με γαλάζια στοιχεία στην αγγλική γλώσσα.)]


Mετάφραση/εισαγωγή Μ. Στυλιανού

Ο Δρ Robert Malone, πρωτοπόρος στην τεχνολογία εμβολίων mRNA, ανησυχεί ότι οι χώρες με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμένου πληθυσμού βιώνουν αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων Covid και χώρες με το χαμηλότερο ποσοστό του εμβολιασμένου πληθυσμού είναι αυτές με τα λιγότερα νέα κρούσματα Covid.

· zerohedge.com/worrying-me-quite-bit-mrna-vaccine-inventor-shares-viral-thread-showing-covid-surge-most

Πολλοί το ζήτησαν και η Pfizer υπολογίζει τώρα τους κινδύνους και τα οφέλη σε εφήβους με βάση τα επίσημα δεδομένα του CDC, τα οποία μου διαβίβασε μια συνεργάτις. Αποδείξτε παρακαλώ ότι είναι ψευδή.

Κάτι πραγματικά κάτι παράξενο συμβαίνει: Στην Ευρώπη, βλέπουμε κρούσματα σε πολλά μέρη όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει ήδη εμβολιαστεί. Ταυτόχρονα 15 λιγότερο εμβολιασμένες χώρες δεν φαίνεται να δοκιμάζονται από το ίδιο πρόβλημα.
Σε κάποιο σημείο, η άρνηση αυτής της αντινομίας θα γίνει δύσκολη.

Ο Δρ Malone συμμερίζεται αυτές τις εκτιμήσεις με βάση τα δεδομένα του CDC/ VAERS:

Το εμβόλιο της Pfizer είναι 3 έως 5 φορές πιθανότερο από ότι ο Κορωνοιός να προκαλέσει την νόσηση ενός νέου ηλικίας 12 έως 17 ετών. Και μια γυναίκα της ίδιας ηλικίας, είναι 4 έως 5 φορές πιο πιθανό να προσβληθεί από το εμβόλιο παρά από τον Covid.

Οι γυναίκες ηλικίας 12 έως 17 ετών έχουν 72% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από το εμβόλιο παρά από κορωνοιό.

Εάν αυτή η είδηση είναι σωστή - " ΣτονΕφευρέτη των εμβολίων mRNA, Δρ Robert Malone, συστάθηκε να προσλάβει ασφάλεια λόγω του κινδύνου δολοφονίας του" - Οι προειδοποιήσεις του Δρ Malone θα μπορούσαν να του κοστίσουν τη ζωή του. Με τόσους πολλούς ανθρώπους να σκοτώνονται από εμβόλια, τι είναι μια ζωή επιπλέον;

Εδώ είναι μια άλλη πληροφορία που δεν μπορεί να επαληθευτεί ή να διαψευστεί -επειδή η τυραννία υπό την οποία ζουν οι Δυτικοί δεν επιτρέπει την επαλήθευση της .

Σύμφωνα με αυτήν, οι Ασιάτες έχουν αντικαταστήσει τον εμβολιασμό με την Ιβερμεκτίνη.

Δυστυχώς, ο δυτικός κόσμος έχει μέσα ενημέρωσης που καταπνίγουν τις διαφορετικές απόψεις, αντί να τις υποβάλλουν σε δημόσια συζήτηση. Οι περισσότεροι Δυτικοί ακούνε μόνο τα ψέματα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κατεστημένου. Οι Δυτικοί λαοί είναι από κάθε άποψη τυφλωμένοι από ένα Υπουργείο Προπαγάνδας.

Τα ψευδόμενα συνεργεία των δημοσιογράφων, των ιατρικών γραφειοκρατών και των κομπάρσων που πληρώνονται από τη Big Pharma ( Μεγάλες Βιομηχανίες Φαρμάκων) για να λένε ψέματα, αγωνίζονται να μας πείσουν ότι η αύξηση των κρουσμάτων σε εμβολιασμένες χώρες οφείλεται στη νέα «παραλλαγή Δέλτα», ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια προστατεύουν από την «παραλλαγή Δέλτα». Η Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC, ισχυρίζεται ψευδώς ότι «εάν είστε πλήρως εμβολιασμένοι, είστε προστατευμένοι από τον σοβαρό Covid, τη νοσηλεία και το θάνατο και είστε ακόμη προστατευμένοι από γνωστές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της παραλλαγής Δέλτα, που κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα ».

Ανεξάρτητοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η αναζωπύρωση των κρουσμάτων σε εμβολιασμένες χώρες οφείλεται στο ίδιο το εμβόλιο, το οποίο απελευθερώνει την πρωτεΐνη Spike στο σώμα, όπως και ο ιός. Οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να κρύβουν τα γεγονότα, και οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου εξακολουθούν να λογοκρίνονται, να γελοιοποιούνται και να απειλούνται με απόλυση.

Μια συνεχιζόμενη υγειονομική καταστροφή αποκρύπτεται ενώ εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Εδώ είναι η τελευταία έκθεση του CDC * σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια. Μην ξεχνάτε ότι το σύστημα ελέγχου VAERS συλλαμβάνει στην καλύτερη περίπτωση μόνο το 10% των παρενεργειών του εμβολίου.

Εδώ είναι μια έκθεση που ισχυρίζεται ότι οι θάνατοι υποδηλώνονται σημαντικά από το VAERS*. Δεδομένου ότι τα έντυπα, τηλεοπτικά και NPR μέσα ενημέρωσης δεν είναι 100% αξιόπιστα, όπως είναι ένα υψηλό ποσοστό των μέσων ενημέρωσης του Διαδικτύου, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να σκεφτούμε για αυτήν την έκθεση.

Εδώ είναι ένας μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα υποτιθέμενα εμβόλια covid και τους πολύ πραγματικούς κινδύνους τους:

Πριν από ένα μήνα, δημοσίευσα τις ανησυχίες του Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν για τους κινδύνους των εμβολίων σε πολλά μέρη του πληθυσμού:

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι σχεδόν ολόκληρο το ιατρικό επάγγελμα, οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί 100% στη διαφημιστική εκστρατεία ότι τα εμβόλια είναι η λύση. Συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν ως «σπάνιο» τον υψηλό και αυξανόμενο αριθμό θανάτων από εμβόλια και ανεπιθύμητων παρενεργειών τους. Τώρα αποδίδουν τον εκπληκτικό αριθμό νέων κρουσμάτων μεταξύ των ιδιαίτερα εμβολιασμένων πληθυσμών σε μια μετάλλαξη ή μια νέα παραλλαγή. Είναι αδύνατο για αυτούς να δουν το ίδιο το εμβόλιο ως την αιτία της νέας επιδημίας. Οι άνθρωποι που είναι τόσο ένοχοι εξαπάτησης, θανάτων και μαζικών τραυματισμών δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το λάθος τους.

Καθώς οι ανίκανες ή διεφθαρμένες κυβερνήσεις έχουν προστατεύσει τους κατασκευαστές εμβολίων από την ευθύνη, δεν υπάρχει βοήθεια για τις οικογένειες εκείνων που σκοτώθηκαν από το εμβόλιο και καμία ιατρική βοήθεια για όσους υπέστησαν από αυτό τραυματικές βλάβες. Επειδή το διεφθαρμένο ιατρικό κατεστημένο δεν αναγνωρίζει τους κινδύνους των εμβολίων, δεν διεξάγεται έρευνα σχετικά με τρόπους θεραπείας ή βελτίωσης των προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από τα εμβόλια.

Αντ 'αυτού, το ιατρικό κατεστημένο συνεχίζει να πιέζει για εμβολιασμό, με πολλούς εργοδότες και πανεπιστήμια να καθιστούν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και το ανόητο Προεδρικό Γραφείο να θέλει να στείλει πράκτορες από πόρτα σε πόρτα για να εμβολιάσουν τους ανθιστάμενους. Ο Μπάιντεν ζητά από το Facebook να φιμώσει όποιον αμφισβητεί το εμβόλιο covid.

Η Γαλλία και η Ελλάδα προσπαθούν να επιβάλουν διαβατήρια Covid προκειμένου να αναγκάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό τους να δεχθεί εμβολιασμό με ένα μη δοκιμασμένο, πειραματικό και αποδεδειγμένα πλέον πολύ επικίνδυνο εμβόλιο

Είμαστε μάρτυρες της πλήρους και καθολικής αποτυχίας των κυβερνήσεων και της γραφειοκρατίας για τη δημόσια υγεία παντού.

Μερικοί γιατροί και επιστήμονες φοβούνται ότι οι ακίδες πρωτεϊνών στα εμβόλια, τα οποία επιτίθενται στα ζωτικά όργανα του σώματος, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο θάνατο ενός υψηλού ποσοστού εμβολιασμένων ανθρώπων μέσα σε τρία χρόνια, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των κοινωνιών. Μπορεί ,πράγματι, να είναι ήδη πολύ αργά για να διορθωθεί η κατάσταση, και το κατεστημένο βρίσκεται σε οχυρωμένο σε πλήρη άρνηση.

Paul Craig Roberts

* CDC Kέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών

* VAERS Αναφορά Αρνητικών Επιπτώσεων Εμβολίων

 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ανυπόστατα, φοβικά και άκρως επικίνδυνα όσα διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο που δεν είναι τίποτε άλλο από μια ερασιτεχνική μετάφραση του αμερικανικου χωρίς παραπομπές σε μελέτες επώνυμες. Αλήθεια...γνωρίζετε ότι η ιβερμεκτινη είναι κτηνιατρικό φάρμακο που δοκιμάζεται πειραματικά στον άνθρωπο με αμφίβολα αποτελέσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.