Σύμφωνα με ανάρτηση στην "Θερμαϊκός - Νέα Πορεία" μετά από ενέργειες του Γιάννη Μαυρομάτη, φαίνεται πως θα επανατοποθετηθεί, τις επόμενες μέρες,  το ΑΤΜ της Πειραιώς στην Επανομή.
Η ανάρτηση:

Ένα θέμα το οποίο ταλάνισε, ταλαιπώρησε και αγανάκτησε τους συμπολίτες μας στην Επανομή, βρίσκει την λύση του.

Πρόκειται για το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο πυρπολύθηκε προ τεσσάρων μηνών, απώλεια που έχει "στοιχίσει" πάρα πολύ στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μια περιοχή, κατεξοχήν αγροτική, με αυξημένες τραπεζικές ανάγκες, οι οποίες συρρικνώθηκαν στο επίπεδο ενός αυτόματου μηχανήματος που και αυτό δεν υπάρχει πια, όπως και καμίας άλλης τράπεζας σε ολόκληρη την Επανομή.

Οι πολίτες, αναγκάζονται να διανύουν την απόσταση μέχρι τη Μηχανιώνα ή την Περαία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα συν την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Ως παράταξη δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από δημότες Επανομής ζητώντας την παρέμβαση μας, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Στην επικοινωνία που υπήρξε του κ. Γιάννη Μαυρομάτη με εκπρόσωπο της Τράπεζας, υπήρξε προσωπική δέσμευση των ιθυνόντων της Τράπεζας Πειραιώς, πως το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με την επανατοποθέτηση του ΑΤΜ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Σαίνι Μαυρομάτη! Γι΄αυτό θα σε ψηφίσει ο κόσμος. Αλλά φυσικά δεν πρόκειται να ξαναβγεις με τίποτα πια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.