Σε σοβαρή καταγγελία προέβη σήμερα ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης για την απώλεια περουσιακών στοιχείων του Δήμου.
Η ανακοίνωση, που χρήζει άμεσης τοποθέτησης της διοίκησης του Δήμου. Αναμένουμε την απάντηση του δημάρχου για την απώλεια:


Μετά το περιστατικό κλοπής δύο οχημάτων του Δήμου, μέρα μεσημέρι, από το Εργοτάξιο της Επανομής, γεγονός που είχαμε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο, έρχεται να προστεθεί και νέα απώλεια περιουσιακών στοιχείων, δημιουργώντας πολύ σοβαρά ερωτήματα.

Αναφερόμαστε για την "εξαφάνιση" 1000 και πλέον συμβατικών φωτιστικών (τα οποία αντικαταστάθηκαν από τους σύγχρονους λαμπτήρες LED, επί δικής μας θητείας) από στον όρχο της Περαίας. Πρόκειται για κλοπή; Συνολικά, λίγο πριν παραδώσουμε τη διοίκηση, αποθηκεύσαμε 3.500 φωτιστικά σε τρεις αποθήκες: Στον όρχο της Μηχανιώνας, σε αποθήκη στην είσοδο της Επανομής και στον όρχο της Περαίας απ΄ όπου και έκαναν «φτερά». Φωτιστικά τα οποία θα μπορούσαν είτε να χρησιμοποιηθούν (εναλλακτικά, όπου υπήρχε ανάγκη), είτε να πωληθούν, φέρνοντας χρήματα στα ταμεία του Δήμου μας.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ;

Γιατί το γεγονός αυτό δεν μας γνωστοποιήθηκε και γιατί δεν υπήρξε η παραμικρή καταγγελία στην Αστυνομία;

Αν πρόκειται για ΚΛΟΠΗ τότε συνιστά απώλεια χιλιάδων ευρώ για τον Δήμο.

Είναι δυνατόν να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα εξαφάνισης περιουσιακών στοιχείων του Δήμου (δηλαδή περιουσίας των συνδημοτών μας) και να μη το μαθαίνει ΚΑΝΕΙΣ;
Ούτε το Δημοτικό, ούτε το Τοπικό Συμβούλιο;

Κύριοι, με την προσωπική μας περιουσία μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Με την περιουσία του πολίτη και μάλιστα του Δήμου όμως, δεν μας δίνετε το δικαίωμα να παίζουμε.

Η παράταξη μας, «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία», δεσμεύεται να προχωρήσει, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια…

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Πουαρώ ή Κλουζώ ο μαυρομάτης; Ο ευρών δημότης αμειφθήσεται με συμβατική λάμπα, απ΄αυτές που δεν "έκαναν φτερά"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιες λάμπες έχει νταλκά ο Μαυρομάτης; Για τις μισές που φώτιζαν ή τις άλλες μισές που ανάβανε όποτε γούσταραν επί θητείας του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η απώλειες είναι χιλιάδων ευρώ τότε ο Μαυρομάτης γιατί ξυλωσε και πέταξε τα φωτιστικα ? Σε τι ακριβώς θα χρησίμευαν πέραν της ρύπανσης και του κόστους ενοικίου των αποθηκών? Πόσα χρόνια σκόπευε ο Μαυρομάτης να έχει γεμάτες τις αποθήκες του δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.