Τα βίντεο που ακολουθούν τα δημοσιεύουμε μετά την διαπίστωση ότι όλο το σύστημα (μπουκωμένα κανάλια και ιστοσελίδες - πόρταλ) έθαψαν την αντίδραση μεγάλου πλήθους πολιτών που διαδήλωσαν ειρηνικά στους δρόμους της Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατά της ντιρεκτίβας της κυβέρνησης Μητσοτάκη - συνεπικουρούμενης και από την στάση όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων - που εκδικείται όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν στέλνοντάς τους στην αναστολή εργασίας και την ανέχεια. 

Ανεξάρτητα αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων θα πρέπει να σταθεί απέναντι σε ανάλογες πρακτικές που οδηγούν σε διχασμό της ελληνικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, μετατρέποντας με αυτόν τον χείριστο τρόπο, κάποιους από τους ήρωες σε αποδιοπομπαίους.


Θεσσαλονίκη


Αθήνα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.