Typhoon: Σβήνει φωτιές σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο νερό

Typhoon: Ελάχιστοι το γνωρίζουν, αλλά υπάρχει ένα ειδικευμένο πυροσβεστικό όχημα το οποίο μπορεί να σβήσει φωτιές σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο νερό. Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει εφεύρεση από Έλληνα πυροσβέστη για γρήγορη κατάσβεση πυρκαγιών με ελάχιστο νερό.

Πιο αναλυτικά το 2018, ένας Έλληνας πυροσβέστης δημιούργησε το σύστημα πυρόσβεσης Typhoon, το οποίο εκτοξεύει νερό σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ την ίδια στιγμή καταναλώνει ελάχιστο.

Αυτό γίνεται χάρη στην πίεση του αέρα που λειτουργεί ως σύμμαχος της συσκευής. Αυτή μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο πυροσβεστικό φορτηγό, αλλά και μόνη της με βάση στο έδαφος. Πραγματική απειλή για τις Φωτιές, οι οποίες στον μισό χρόνο θα μπορούσαν να σβηστούν.

Μάλιστα, ο εφευρέτης είχε ζητήσει από το ελληνικό κράτος τη μαζική παραγωγή ενός τέτοιας πατέντας και είναι ακόμα στο… περίμενε!

Παρακολουθείστε βίντεο με την εφεύρεση Typhoon:






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.