Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Θερμαϊκού, αφού παραδόθηκε από τον Δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, το 9ο Νηπιαγωγείο Περαίας.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο προκατασκευασμένο κτίσμα 267 τ.μ., στο οποίο στεγάζονται δυο αίθουσες διδασκαλίας, ένας πολυδύναμος χώρος, τραπεζαρία, κουζίνα, wc (νηπιαγωγών, νηπίων και ατόμων με αναπηρία), ένα γραφείο νηπιαγωγών και μια αποθήκη.Ταυτόχρονα, ο αύλειος χώρος είναι ανεξάρτητος και λειτουργικός, γεγονός που προάγει την αυτενέργεια του μαθητή και το ελεύθερο πνεύμα του.

Μετά το πέρας των εγκαινίων και του Αγιασμού, έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η έπαρση της Σημαίας μας, η οποία εφεξής θα κυματίζει στο νέο σχολικό κτίριο, που σχεδιάστηκε και δημοπρατήθηκε από προηγούμενες Διοικήσεις, αλλά ολοκληρώθηκε από τη Διοίκηση Τσαμασλή.


Το έργο αυτό είναι προϋπολογισμού 590.000,00 ευρώ και η χρηματοδότησή του προήλθε από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020).

«Πρόκειται για ένα σύγχρονο και δημιουργικό δημόσιο σχολείο, που θα καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε λιλιπούτειου μαθητή στην αρχή της σχολικής διαδρομής του με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του μαθήματος», επισημαίνει ο Δήμαρχος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.