Θετική χαρακτηρίζεται η εξέλιξη στο οδικό δίκτυο του Δήμου Θερμαϊκού με την χθεσινή υπογραφή της σύμβασης  για την κατασκευή των τριών κυκλικών κόμβων!
Την σύμβαση υπέγραψαν από πλευράς ΠΚΜ, ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κυρία Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης τεχνικών υπηρεσιών κ. Μπίλλιας και από πλευράς Δήμου Θερμαϊκού ο δήμαρχος κ. Γιώργος Τσαμασλής.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ασφάλειας στον Δήμο  που θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της περιοχής και θα διευκολύνει την καθημερινότητα μας!


Οι κόμβοι θα κατασκευαστούν στην Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας και, έτσι, θα καταργηθούν δύο (2) φωτεινοί σηματοδότες, στις κάθετες οδούς Φιλίππου και Αμπελοκήπων της Περαίας και ένας (1) στην 25ης Μαρτίου των Νέων Επιβατών. Σε έναν από αυτούς θα δημιουργηθεί και υπόγεια διάβαση για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πεζών.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.