Έντονες αποδοκιμασίες, γιουχαΐσματα και συνθήματα με παραίνεση για παραίτηση δέχθηκε από συγκεντρωμένους υγειονομικούς, που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής εργασίας, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά την σημερινή επίσκεψή του στα γραφεία του ΕΚΑΒ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα που τους οδηγεί στην ανεργία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε υποστελέχωση και υπολειτουργία με άμεσο αποτέλεσμα την υλοποίηση του σχεδιασμού, όπως ισχυρίζονται, της ΝΔ να σαλαμοποιήσει το ΕΣΥ και να "περάσει" κομμάτια του στα ιδιωτικά συμφέροντα αλλοιώνοντας την φύση του.


 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.