Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον μετρ του διχασμού, Άρη Πορτοσάλτε, πάντα φυσικά με τις ευλογίες της συχνότητας του καναλιού ΣΚΑΙ.

«Τους άνω των 60 ετών θα έπρεπε να τους έχει οδηγήσει στον εμβολιασμό η κυβέρνηση λέγοντάς τους “θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις τράβα να εμβολιαστείς”», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αν υπάρχει θέμα, τότε και το κράτος μπορεί να βρει θέμα… Το ένα είναι ακραίο, το άλλο πονάει η μεσούλα μου» ανέφερε για τους συνταξιούχους, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτοσάλτε προκαλεί με τα λεγόμενα του. Και όσο του δίνει αυτό το βήμα ο ΣΚΑΙ, δεν θα είναι και η τελευταία. Ας θυμηθούμε τότε που άφρισε κατά των ανεμβολίαστων ζητώντας να τιμωρηθούν πληρώνοντας τις ΜΕΘ εάν χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=336024098241292



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.