Από τις πολλαπλές αναφορές και παράπονα που λαμβάνουμε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δεν έχει επιλυθεί το διαχρονικό ζήτημα της αδιαφάνειας στην έκδοση λογαριασμών (κατά βάση) παρελθόντων και όχι μόνον ετών και της χρέωσης των δημοτών  - καταναλωτών από την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες που μας στέλνουν υπάρχει...

ανακολουθία στό μεγαλείο της σχετικά μέ τούς λογαριασμούς κατανάλωσης νερού. Γιά σειρά ετών, οι καταναλωτές καλούνται νά εξοφλήσουν λογαριασμούς παρελθόντων καί μόνον παρελθόντων ετών. Γιά νά μή φλυαρώ παραθέτω τά παρακάτω στοιχεία πρόσφατου λογαριασμού από τήν Δ. Ε. Υ. Α. Θ. 

ένδειξη υδρομέτρου : προηγούμενη : 1414 τελευταία :1504 περίοδος καταν/σης 01/09/'20 ώς 31/12/'20 ανεξοφλητοι λογ/σμοι: αναγράφεται το ποσόν τού προηγούμενου λογαριασμού που είχα καταβάλλει πληρωτεο ποσό: ένα σύνολο που καί οι ίδιοι αδυνατούν νά καταλάβουν 

Παρατηρήσεις : η αναγραφόμενη επί τού λογαριασμού ένδειξη τού υδρομέτρου δέν συνάδει προφανώς μέ τήν τρέχουσα. Πότε καί πώς γίνονται οι μετρήσεις? Ποιοί είναι αυτοί οι ανεξοφλητοι λογαριασμοί που αφορούν εμένα ώς καταναλωτή αφού ανελειπώς και πάντοτε μέσα στά χρονικά πλαίσια λήξης καταβάλλω εξ ολοκλήρου τό πληρωτεο ποσόν. Δέν θά παραλείψω το παρακάτω : Ύστερα από προφορική μου ένσταση αφαιρέθηκε από τόν λογαριασμό μου ποσόν ύστερα από στοιχεία που προσκόμισα, τό οποίο η Δ. Ε. Υ.Α. Θ θεωρούσε μή καταβληθέν. Όσο γιά τήν ποιότητά του άς μάς ενημερώσουν οι αρμόδιοι.


Να καλέσουμε τους αρμόδιους να προσεγγίσουν με κατανόηση και να δώσουν λύσεις στο ζήτημα που δημιουργεί την ανησυχία των δημοτών γιατί εξ όσων αντιλαμβανόμαστε υπάρχει έντονη κινητικότητα από μέρους τους και αναζητούν (αν δεν τους έχουν ήδη βρει) τρόπους απάντησης, καλώντας όσους έχουν τις ίδιες απορίες, ανησυχίες, προβληματισμούς να δράσουν από κοινού. 

Γιατί έχουν παρέλθει προ πολλού οι χρόνοι  ..... που λεφτά υπήρχαν. Και έχουμε μπροστά ένα δύσκολο οικονομικά χειμώνα. Αλλά πέρα από αυτό υπάρχει και το θέμα της ορθής οργάνωσης και διαχείρισης κύρια των δημόσιων και αυτοδιοικητικών οργανισμών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.