Επίθεση δέχθηκε ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος επειδή ρώτησε τους ιδιοκτήτες ταβέρνας γιατί δεν κάνουν ελέγχους στους πελάτες τους ως προς το αν έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Το περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα στα Μετέωρα, όπου έτρωγαν ο γιατρός με παρέα συναδέλφων του, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο συνεδρίου στην Καλαμπάκα για το άσθμα. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει στο Liberal ο ιδιος ο πνευμονολόγος, συνάδελφός του, όταν είδε ότι ουδείς από τους πελάτες στο εσωτερικό της ταβέρνας ελέγχεται ως προς το αν φέρει πιστοποιητικό εμβολιασμού, απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες, ρωτώντας τους για ποιό λόγο δεν συμμορφώνονται με το νόμο. Τότε, εκείνοι, όπως καταγγέλλει ο γιατρός, επιτέθηκαν εναντίον του, όπως και του συναδέλφου του, τους προπηλάκισαν, και τους ζήτησαν να φύγουν. Ο κ. Βασιλακόπουλος πρόκειται να υποβάλει μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Ο ίδιος έχει καταγγείλει ότι εξαιτίας των θέσεων που έχει εκφράσει δημοσίως δέχεται συχνά απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς από αντιεμβολιαστές. «Δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια την γραμματέα μου και βρίζουν. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια», είχε αναφέρει παλαιότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.