Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καθηγητού του Stanford κ. Γιάννη Ιωαννίδη *, την οποία παραχώρησε για την πανδημία στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ24.

Εκτός από την εντυπωσιακή καταγγελία σύμφωνα με την οποία δόθηκε εντολή από το Μαξίμου να "εξαφανιστεί", ανησυχία και θλίψη προκαλεί το γράφημα που καταδεικνύει την χειρότερη εβδομάδα, αυτή της 31ης εβδομάδας του Αυγούστου του '21 που εμφανίζει του περισσότερους "αθόρυβους" θανάτους στη χώρα λόγω του συνδιασμού πυρκαγιών, υψηλής θερμοκρασίας και κορονοϊού.

Ακόμη θα πρέπει να προσεχθεί η όξυνση στο Δημογραφικό πρόβλημα ης χώρας όπως καταγράφεται στις κάρτες που παρουσιάζει ο καθηγητής και τείνει σε συρρίκνωση της πατρίδας μας.

Και φυσικά αξίζει να αξιολογήσουμε την τεκμηριωμένη άποψη του κ. Ιωαννίδη για τα άχρηστα και επιβλαβή μέτρα που έλαβε η χώρα για την πανδημία. Προσέξτε την θέση του για την φτώχεια και τις συνέπειες στην Υγεία (κύρια την ψυχική) του Πληθυσμού.
Ακόμη σημειώστε για την αντίθετη γνώμη του και πως την τεκμηριώνει για την υποχρεωτικότητα που οδηγεί στην διάσπαση της κοινωνικής συνοχής.
Είναι σημαντικό το δίλλημμα που θέτει ανάμεσα σε "Ειδικούς" και τα Τεκμηριωμένα Δεδομένα, όπως τα αναφέρει ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας.
Παρακολουθήστε γιατί ντρέπεται στο εξωτερικό για τον διορισμό στη θέση του Υπουργείου Υγείας του Θάνου Πλεύρη και για τις θέσεις του για το ναζισμό.


 






* Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Stanford και κάτοχος της έδρας C.F. Rehnborg για την Πρόληψη Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Stanford. Είναι επίσης καθηγητής Στατιστικής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Stanford, ένας εκ των 2 Διευθυντών στο Κέντρο Μετα-ερευνητικής Καινοτομίας του Stanford, μέλος του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου του Stanford και του Καρδιαγγειακού Ινστιτούτου.



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.