Εφιαλτική παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τους ιατρούς, που κάνουν πλέον λόγο για εφημερίες που θυμίζουν τον περσινό “μαύρο Νοέμβρη”. 

Ένας 22χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί και νοσούσε από κορονοϊό έχασε τη ζωή του στο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, κατά τη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου. Ο νεαρός νοσηλευόταν σε απλή κλίνη Covid-19 με παροχή οξυγόνου, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία. 

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” μετρώνται σαράντα θετικές εισαγωγές, ενώ ελέγχονται άλλα δέκα με δώδεκα ύποπτα περιστατικά. Γεμάτες είναι και οι 125 απλές κλίνες του νοσοκομείου, ενώ μία ακόμα κλινική άνοιξε για ασθενείς με κορονοϊό. Στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος η πίεση παραμένει, καθώς είναι πλήρεις και οι 18 κλίνες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ3, τρεις διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ. 

Ανάμεσα στις εισαγωγές ήταν και ένα βρέφος κάτω του ενός έτους, που νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο εκτός κινδύνου ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμη ανεμβολίαστο 42 χρονών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Με τα ίδια μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση και οι γιατροί του νοσοκομείου “Ιπποκράτειο”, όπου ξεκίνησε η εφημερία με πλήρεις τις συνολικά 100 απλές κλίνες Covid-19, πλήρεις και τις 15 κλίνες στη ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

πηγή 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Να άφηνε τις θεωρίες και να εμβολιαζόταν. Το ζήτημα είναι απλό. Κακό του κεφαλιου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.