Διακλαδική Άσκηση προσομοίωσης υπό την αιγίδα των ενόπλων δυνάμεων και την συμμετοχή των υπηρεσιών (ΕΛ.ΑΣ,Π.Υ.,2 Ε.Μ.Α.Κ.,Ε.Κ.Α.Β.,Γ.Γ.Π.Π.) στο πεδίο με την κωδική ονομασία: (ΤΑΜΣ «ΤΥΦΩΕΥΣ»), πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/11/2021, στο στρατόπεδο «ΑΝΧΗ (ΠΣ) ΚΑΚΙΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» στην Θεσσαλονίκη.!!
Το σενάριο αφορούσε αντιμετώπιση καταστροφής από φωτιά και σεισμό,απεγκλωβισμό ατόμου από ερείπια καθώς και αντιμετώπιση τραυματία.
Ο ΟΦΚΑΘ - Εθελοντές Διασώστες συμμετείχε με το Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών εκ μέρους της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.



Το δελτίο τύπου του ΟΦΚΑΘ, αποπνέει ικανοποίηση για την συμμετοχή της ομάδας και την άψογη συνεργασία:
Τα συγχαρητήρια του διοικητή της 747 Ε.Τ.Α.Κ. προς την ομάδα μας για την άψογη συνεργασία και ομαδικότητα που δείξαμε καθώς και ο ενθουσιασμός του στρατηγού προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άρτια εκπαίδευση είναι η δικιά μας ανταμοιβή!!!!!
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με εκπαιδεύσεις ώστε να γινόμαστε καλύτεροι,γεμίζουμε εμπειρίες για να είμαστε έτοιμοι όταν και οπού χρειαστεί σε μια κατάσταση κρίσεως!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!!!!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.