Στη Δ.Ε.Υ.Α.Θ., χορηγήθηκε πρόσφατα δάνειο ύψους 396.000,00 € προκειμένου να αποπληρώσει χρέη για να κρατηθεί στη «ζωή».

Αντί να συμβεί όμως μόνο αυτό, οι διοικούντες αποφάσισαν πως πρέπει να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά τους συμφέροντα, προχωρώντας σε αθρόες, μη αναγκαίες, προσλήψεις, ώστε να γίνουν αρεστοί στο πολιτικό τους περιβάλλον, αδιαφορώντας για την ορθή λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης.

Θέτοντας σε κίνδυνο την οικονομική αυτοδυναμία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., και το μέλλον της.

Και η σπατάλη συνεχίζεται: Εκμισθώνουν ιδιωτικά φορτηγά για καθαρισμό φρεατίων, την ώρα που σύγχρονα οχήματα της Δ.Ε.Υ.Α.Θ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ είναι παροπλισμένα σε αποθήκη.
Γιατί άραγε;
Και μάλιστα καυχώνται γι' αυτό το «κατόρθωμα», προβάλλοντας το μέσω φωτογραφιών, αντί να ντρέπονται και να κοκκινίζουν για την ασύνετη διαχείριση τους.

Παράλληλα, επέβαλαν «χαράτσι» για 1η φορά ιστορικά στον Δήμο μας σε κάθε ρολόι ύδρευσης 7,44€ τον χρόνο, χωρίς ποτέ να εξηγήσουν για ποιο λόγο συνέβη κάτι τέτοιο.

Και όλα αυτά τη στιγμή που οι πράξεις τους αποδεικνύουν ότι το ενδιαφέρον τους για την ποιότητα και την ποσότητα του νερού που φτάνει στα σπίτια μας είναι λιγότερο από χλιαρό.

Αφού το πρόβλημα μπορούσε να είχε επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό, μέσω των εγκεκριμένων χρηματοδοτικά έργων, που τους παραδώσαμε και όμως χάθηκαν οριστικά (τηλεμετρία, master plan, αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης Αγ. Τριάδας, Ν. Επιβατών), ως είθισται να συμβαίνει με τη σημερινή διοίκηση.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ., αποτελεί τον καθρέφτη της διοίκησης του Δήμου μας σε όλες του τις εκφάνσεις. Έτσι όπως λειτουργεί σήμερα η Δημοτική Επιχείρηση της Ύδρευσης, λειτουργεί συνολικά η διοίκηση Τσαμασλή.

Και αυτό, δυστυχώς για όλους μας, θα το βρει μπροστά του ο τόπος μας, την επόμενη μέρα…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.