Χαιρόμαστε για την ολοκλήρωση της νέας οδού που, ασφαλτοστρωμένη και με ολοκληρωμένη την σήμανσή της, παραδίδεται σε κυκλοφορία και διευκολύνει τις διαδημοτικές μετακινήσεις από την Επανομή στον Τρίλοφο, μέσω του Σχολείου της Φύσης.
Ένα αίτημα των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού έφτασε στην ολοκλήρωση.
Συγχαίρουμε τις διοικήσεις του Δήμου που το προγραμμάτισαν, το δημοπράτησαν και το ενέταξαν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης,  εκτέλεσαν το έργο και το παρέδωσαν προς χρήση.
Δεν συμμεριζόμαστε τις αντεγκλήσεις για την πατρότητά του και ποιός περισσότερο ή λιγότερο το πιστώνεται......σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που ακολουθούν: 

ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ: ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου « Αγροτική οδοποιία - Δρόμος από το γήπεδο Επανομής έως το σχολείο της φύσης Τριλόφου», ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του δρόμου και παραδόθηκε σε χρήση, αφού ξεπεράστηκαν διαδικασίες και προβλήματα έως την ολοκλήρωση του έργου.

Πιο συγκεκριμένα έγινε διάνοιξη του δρόμου σε νέο μεγαλύτερο πλάτος, έγινε χαλικόστρωση σε τρεις στρώσεις, τοποθετήθηκαν αγωγοί όμβριων υδάτων, τοποθετήθηκε ασφαλτικός τάπητας και έγιναν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την κατάλληλη σήμανση.
Ο συγκεκριμένος δρόμος ενώνει την κοινότητα Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού με την κοινότητα Τριλόφου του Δήμου Θέρμης. Η κατασκευή του ήταν αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς θα εξυπηρετεί μεγάλο μέρος των πολιτών.


ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ή ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ;

Για άλλη μία φορά ο κ.Τσαμασλής πανηγυρίζει ένα έργο που ΔΕΝ είναι της διοίκησής του και το οποίο καθυστέρησε να παραδώσει στους πολίτες επί 27 ολόκληρους μήνες.

Να του θυμίσουμε, λοιπόν, πως η διάνοιξη του δρόμου που συνδέει το γήπεδο της Επανομής με το σχολείο της φύσης, στον Τρίλοφο, είναι ένα έργο που επί δικής μας θητείας εγκρίθηκε, δημοπρατήθηκε και εξασφάλισε την χρηματοδότησή του!
Κι όμως ενώ ήταν διαδικαστικό το θέμα της εκτέλεσης και παράδοσης του δρόμου, εντούτοις καθυστέρησε επί σχεδόν 2,5 χρόνια!
Πρόκειται για χαμηλού βεληνεκούς αντανακλαστικά,για βηματισμό απίθανα αργό, που το μόνο που δεν δικαιολογεί είναι πανηγυρισμούς και θριαμβολογίες.
Συνεπώς ποιος ξεμπλόκαρε ποιον;
Προφανώς ξεμπλόκαρε ένα έργο που ο ΙΔΙΟΣ είχε μπλοκαρισμένο επί τόσο καιρό, εξαιτίας της ανεπάρκειας και της άγνοιας !
Οι συμπολίτες μας στην Επανομή, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος αγωνίστηκε γι αυτόν τον δρόμο από την πρώτη στιγμή και μοιραζόμαστε μαζί τους τη χαρά της ολοκλήρωσης μιας οδικής σύνδεσης η οποία θα τους ανακουφίσει και θα τους διευκολύνει στις μετακινήσεις τους.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.