Πέμπτη 18/11/2021, ώρα 12.30μμ
Δημαρχείο Ρόδου-Αίθουσα Εθιμοτυπίας

Στη Ρόδο θα βρίσκεται η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πέμπτη 18/11/21, όπου θα συναντηθεί με μέλη και φίλους της Πλεύσης Ελευθερίας και θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, τις πρωτοβουλίες της Πλεύσης Ελευθερίας και τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού και της Δωδεκανήσου, σε μια περίοδο αυξημένων εντάσεων στις σχέσεις με την γείτονα και συνολικής δοκιμασίας της κοινωνίας, λόγω της Πανδημίας.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει ειδική αναφορά και παρουσίαση του «Εξωκοινοβουλευτικού Ελέγχου», της νέας Πρωτοβουλίας της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, στις 12:30μμ., στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου Ρόδου (Πλατεία Ελευθερίας)



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.