Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον (μέσω διαδικτύου) τις νέες αντεγκλήσεις (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια) του Γιάννη Μαυρομάτη με τον Κώστα Κούτουκα, σχετικά με παλαιότερα και νεότερα έργα που έγιναν ή δεν έγιναν....


ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ!
Ο αντιδήμαρχος οικονομικών εμφανίστηκε ξανά κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει ότι σώζεται, μετά τα τελευταία ηχηρά «χαστούκια» (απεντάξεις έργων, ακυρώσεις άλλων κ.ο.κ), προκειμένου να υπερασπιστεί τον πολιτικό του προϊστάμενο και αρχηγό της παράταξής του.

Μόνο που το θέμα που διάλεξε για να πράξει κάτι τέτοιο, εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον ίδιο, όσο και τον κ. Τσαμασλή, διότι πολύ απλά πρόκειται για ένα έργο (εγκατάσταση λαμπτήρων LED σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού) το οποίο ψηφίστηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο, με την θετική ψήφο και της παράταξης του κ. Τσαμασλή!

Τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε τώρα και πως φτάσατε από τη συναίνεση εκείνης της εποχής, μέχρι τον… Δήμο Πετρούπολης σήμερα, είναι κάτι που χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης και δικαιολογείται μόνο από τις τάσεις πανικού που σας έχουν κυριεύσει, βλέποντας να καταστρέφεται ο τόπος, από τα δικά σας χέρια, χάνοντας το ένα έργο μετά το άλλο.

Ξαναδείτε τα νούμερα, κάντε τις πράξεις (δεν είναι κακό) και αναλογιστείτε μήπως, τελικά, λέτε εσείς απερισκεψίες και όχι οι δημότες που σας επικρίνουν με τα σχόλιά τους στα κοινωνικά δίκτυα!

Η παραπάνω ανακοίνωση ήρθε σαν απάντηση στην ανάρτηση του Αντιδήμαρχου Κούτουκα που ακολουθεί:


ΚΟΥΤΟΥΚΑΣ: Λαλίστατοι για πολλά, ψευδόμενοι για τα περισσότερα, σκανδαλολογούν κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Έχω γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μου ότι το μόνο έργο που με υποδειγματική ταχύτητα «οραματίστηκε» και υλοποίησε η προηγούμενη διοίκηση ήταν τα LED.
Ήταν πράγματι μεγάλη «επιτυχία» να κάνεις το τελευταίο εξάμηνο της θητείας σου, ένα έργο κόστους με τους τόκους περίπου 4.000.000,00 ευρώ και να χρεώσεις το ταμείο των διοικήσεων των επόμενων δέκα ετών!
Τώρα, ας δούμε όλοι, το κόστος που πλήρωσαν οι δημότες για να «εξοικονομήσουν» ενέργεια!
Επισυνάπτω την σύμβαση του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς και τον προϋπολογισμό της προμήθειας, στον οποίο φαίνονται οι ποσότητες και οι τιμές καθώς και την σύμβαση του Δήμου Πετρούπολης Αττικής για την αγορά και τοποθέτηση αντίστοιχων φωτιστικών.
Θα διαπιστώσετε εύκολα ότι τα δικά μας 4.135 φωτιστικά, είναι μικρότερης ισχύος (50W) και λογικά ακόμη μικρότερου κόστους από τα 1.290 φωτιστικά (60W) του Δήμου Πετρούπολης.
Ο Δήμος Πετρούπολης προμηθεύτηκε περίπου 1.500 φωτιστικά με εγγύηση πέντε ετών 150.000 ευρώ!
Ο Δήμος Θερμαϊκού προμηθεύτηκε 4.500 φωτιστικά, 10.000 λάμπες και 4.000 σωλήνες με εγγύηση δέκα ετών, 3.300.000 ευρώ και 480.000 τόκους, συνολικό κόστος 3.780.000 ευρώ!
Εγώ δεν θα κάνω καμία άλλη πράξη ούτε πρόσθεση, ούτε αφαίρεση, ούτε πολλαπλασιασμό.
Τις πράξεις τις αφήνω στους δημότες, γιατί είμαι σίγουρος ότι για να φτάσεις από τις 150.000 στα 3.780.000 ευρώ που πλήρωσαν τα LED οι δημότες δεν φτάνουν οι αριθμητικές πράξεις!
Μαγικά χρειάζονται!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.