Μετά την ατολμία της κυβέρνησης να συμπεριλάβει στο κατάλογο των οδηγιών προς τους ανεμβολίαστους και την αποφυγή εισόδου στους ναούς χωρίς πρόσφατα διαγνωστικά τεστ και τις αντεγκλήσεις με την αντιπολίτευση για το θέμα, έρχεται η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου να ανατρέψει τα δεδομένα.

Με εγκύκλιο που εξέδωσε  Ιερά Σύνοδος στέλνει μήνυμα σε όσους πιστούς δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να προσέρχονται στους ιερούς ναούς αφότου έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ (rapid ή pcr), ενώ προτρέπει εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Τέλος, τονίζει την υποχρέωση των ιερέων, ψαλτών, νεωκόρων κ.λπ. να υποβάλλονται σε δύο τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr) και επισημαίνει πως ο έλεγχος θα γίνεται από τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια.

Υπενθυμίζεται πως χθες η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της προς ιερείς και πιστούς, ζήτησε να τηρούν τα μέτρα κατά της πανδημίας «επακριβώς», με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων στη χώρα.
 
Η ανακοίνωση:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.