Ένα ακόμα περιστατικό παραβατικότητας στον Δήμο Θερμαϊκού σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Άγνωστοι, στις 3:15 πμ χρησιμοποιώντας βόμβα μολότωφ πυρπόλησαν αυτοκίνητο υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το Δημαρχείο επί της Αμπελοκήπων.

Η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία, που έφθασαν μετά από κλήση δημοτών που αντελήφθηκαν την πυρκαγιά, δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τις συνέπειες της φωτιάς, που κατέστρεψε πλήρως το όχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να εισέλθουν στο Δημαρχείο προηγουμένως, ίσως για να ρίξουν κι εκεί μολότωφ. Ευτυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Εξετάζονται οι λόγοι που οδήγησαν τους δράστες στην έκνομη αυτή πράξη.

Ο δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει δεδομένη βεντέτα με τους παράνομους.
Η ανάρτησή του στο facebook:

«Τα καλά παιδιά προσπάθησαν να κάψουν το δημαρχείο 3:30 πρωινή, την απόπειρα τους πρόλαβε η ασφάλεια του τμήματος Νέων επιβατών και η πυροσβεστική περιόρισε την φωτιά σε ένα επιβατικό όχημα του Δήμου. Δεν υποκύπτουμε και δεν πτοούμαστε, με θάρρος και υπομονή θα τα αντιμετωπίσουμε».

Η αστυνομία ερευνά διεξοδικά την υπόθεση και αναζητά τους πυρπολητές.


Το βίντεο από το αυτοκίνητο τη στιγμή που έχει παραδοθεί στις φλόγες.


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Θερμαϊκός Νέα Πορεία του Γ.Μαυρομάτη  καταδικάζεται ο εμπρησμός

Καταδικάζουμε με κάθε τρόπο την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από το Δημαρχείο Θερμαϊκού.

Τέτοιες ενέργειες, απ’ όπου κι αν προέρχονται, δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας, όντας απολύτως απαράδεκτες και επικίνδυνες.

Ελπίζουμε οι δράστες να εντοπιστούν σύντομα και να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζομένους του Δήμου και ευτυχώς που η ώρα του συμβάντος ήταν τέτοια που δεν υπήρχε παρουσία τους εκεί, ώστε να έχουμε χειρότερα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.