Σκουριασμένα σύρματα, επικίνδυνοι αγωνιστικοί χώροι, εγκαταστάσεις ξεχασμένες στον χρόνο. Αυτό είναι το σκηνικό που συνθέτει τους αθλητικούς χώρους στον Δήμο μας, μια κατάσταση που φέρει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή της διοίκησης η οποία είναι απούσα από έναν τόσο σημαντικό τομέα που αφορά τη νεολαία μας. (Δες φωτογραφίες)

- Το γήπεδο της Κερασιάς, εδώ και δυόμιση χρόνια, είναι αφημένο στην τύχη του. Ένας χώρος, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελεί στολίδι της περιοχή μας, εξυπηρετώντας ανάγκες εκατοντάδων παιδιών, παραμένει κλειστός με αγωνιστικό χώρο …χωράφι, με την κερκίδα έτοιμη να καταρρεύσει! Απάντηση από τον Δήμο; ΚΑΜΙΑ!

-Στο γήπεδο 5Χ5 του «Αινεία» παρόμοια κατάσταση: Ξεχαρβαλωμένη εστία, παρατημένος και γεμάτος σκουπίδια ο περιβάλλοντας χώρος, προβολείς ξηλωμένοι… Ενώ οι "κλεμμένοι" προβολείς περιμένουν εδώ και 1,5 χρόνο την τοποθέτηση τους.

- Στο Αγγελοχώρι, ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κακά χάλια, ενώ στην κερκίδα έχουν σπάσει τα Plexy Glass και επί της ουσίας η εγκατάσταση στηρίζεται σε σάπια ξύλα!

- Στο βοηθητικό γήπεδο των ακαδημιών του Ποσειδώνα στη Ν. Μηχανιώνα, η κατάσταση σοβαρεύει ακόμα περισσότερο διότι σε καθημερινή βάση χρησιμοποιείται από πάρα πολλά μικρά παιδιά, τα οποία αναγκάζονται να παίζουν σε έναν επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο με τεράστιες λακκούβες!!!

- Ίδιο και χειρότερο σκηνικό συναντά κανείς και στα γήπεδα της Περαίας & Αγ. Τριάδας.

Κύριοι σοβαρολογείτε; Τι θα συμβεί στην περίπτωση κάποιου ατυχήματος, κάτι το οποίο από καθαρή τύχη δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα; Τι θα απαντήσετε τότε στους γονείς; Αυτός είναι ο σεβασμός και το ενδιαφέρον που δείχνετε για τα παιδιά μας; Έτσι αντιλαμβάνεστε τον αθλητισμό στον τόπο μας;























Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.