Ο θυμόσοφος λαός μας, λέει πως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και αυτό αποδεικνύεται απόλυτα, μέσω της λαϊκίστικης πολιτικής που ασκεί η διοίκηση του Δήμου μας και ο κ. Τσαμασλής, αφού με παροιμιώδη υποκρισία προσπάθησε να εξαπατήσει τα νεαρά ζευγάρια του τόπου μας και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Υποσχέθηκε, με στόμφο, την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη (για μια τριετία) σε όσα ζευγάρια αποκτούν παιδί! (βίντεο).

Μάλιστα την … φαεινή του αυτή ιδέα την έφερε και την ψήφισε (!) στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τι ψήφισε επί της ουσίας; Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ (όπως τον είχαμε ενημερώσει), διότι η απόφαση αυτή τελικά ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ από τα αρμόδια όργανα.

Δυστυχώς, ο Δήμος μας κρατά τα σκήπτρα του πρωταθλητή στις ακυρώσεις αποφάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, γεγονός που ασφαλώς δεν τιμά τον κ. Τσαμασλή και την παράταξή του. Είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο πρωτοπορεί! Ασφαλώς, κατά την προσφιλή του τακτική, θα μας πει ότι προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Προσπαθείς κάτι που υλοποιείται σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις και όχι κάτι παράνομο που δεν έχεις ΠΟΤΕ να πετύχεις. Μια τέτοιου είδους προσπάθεια, εμπεριέχει άκρατο λαϊκισμό, ανειλικρίνεια και πλήρη άγνοια νόμων.

Αν πραγματικά ήθελε να βοηθήσει τις κοινωνικές ομάδες, θα δεχόταν την πρόταση την οποία καταθέσαμε για την μείωση 12,5% των δημοτικών τελών σε όλους τους πολίτες.

Στην πραγματικότητα δεν θέλει να βοηθήσει, αλλά να λαϊκίσει. Και αυτό κάνει. Συνεχώς και αδιαλείπτως…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.