Οι ενστάσεις του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Παρακολούθησα έκπληκτος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 18/2/2022 τις αναφορές του παγκοσμίου δικτύου του Βρετανικού BBCστην καταστροφική πυρκαγιά στο Euroferry OLYMPIA Βόρεια της Κέρκυρας ενώ εκτελούσε δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Πρίντεζι.

Έτριβα τα μάτια μου και έτριβα τα αυτιά μου καθώς έβλεπα και άκουγα τους δημοσιογράφους του BBC να αναφέρονται στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ FerryBoat OLYMPIA!!!!

Το συγκεκριμένο σκάφος είναι ιδιοκτησίας της Ιταλικής Ναυτιλιακής Εταιρείας GRIMALDI και έχει αναρτημένη την Ιταλική – ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – σημαία!!!

Αγανακτισμένος για την ανακρίβεια της είδηαης και παίρνοντας σοβαρά την κακή εντύπωση που δημιουργούσε σε παγκόσμιο επίπεδο (με πιθανές αρνητικές εντυπώσεις για τον Ελληνικό Τουρισμό) η αναφορά σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΟΧΙ ΙΤΑΛΙΚΟ πλοίο έστειλα αμέσως προσωπική ηλεκτρονική επιστολή στο BBC την οποία κοινοποίησα και στο γραφείο του Υπουργού Τουρισμού κ Βασίλη Κικίλια.

Διαπιστώνοντας ότι η αναφορά σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ και όχι σε ΙΤΑΛΙΚΟ σκάφος συνεχιζόταν έστειλα και δεύτερη ηλεκτρονική επιστολή και τηλεφώνησα στην Υπηρεσία παραπόνων του BBC ζητώντας η ένστασή μου να δημοσιοποιηθεί με το ονματεπώνυμό μου...

Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι η αναφορά «διορθώθηκε» καθώς το BBC αναφέρει τις λέξεις GreeceFBFire…

ΔΙΟΡΘΩΣΗ;

ΟΧΙ βέβαια!!!

Ελπίζω το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού ΚΑΙ το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να στείλουν τις έντονες αντιδράσεις και ενστάσεις τους στο BBC...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.