Μετά από σύσκεψη στις 04/02 στην Επανομή, οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να συγκεντρώσουν τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στις πλατείες των χωριών τους και μετά από λήψη νέας απόφασης να προχωρήσουν στην επόμενη κίνησ,ή τους προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους  οδηγούν στον αφανισμό.

Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτά που τόσα χρόνια μας στερούν, όλα όσα δικαιούμαστε.

Η τελευταία ανακοίνωση για μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα από το Υπουργείο καταδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο μακριά από την πραγματικότητα και τα προβλήματα των αγροτών είναι η Κυβέρνηση.

Εκτίμηση που προκύπτει από την συζήτηση με στελέχη του κινήματος είναι πως αναμένονται κινητοποιήσεις των τρακτέρ με ενδεχόμενο το κλείσιμο οδικών αρτηριών, πανελλαδικά αλλά και τοπικά.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.