Άλλο ένα «πυροτέχνημα», άλλη μια κούφια προεκλογική εξαγγελία από τον κ. Τσαμασλή, ο οποίος επιδίδεται σε έναν ατέρμονο λαϊκισμό, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει έργο.

Δυστυχώς για τον ίδιο, εδώ και 2,5 χρόνια η διοίκηση του είναι παραδομένη στην ανεπάρκεια, και αυτό που μένει είναι οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.

Μετά, λοιπόν, την «αποβολή» των Ρομά που… ΔΕΝ φεύγουν από τα Τσαΐρια και την «απαλλαγή» από δημοτικά τέλη των ζευγαριών που αποκτούν παιδί τα οποία (ζευγάρια)… συνεχίζουν να πληρώνουν, έρχεται να προστεθεί η… δήθεν σύνδεση του υδρευτικού δικτύου Θερμαϊκού με την Ε.Υ.Α.Θ. το οποίο (τεχνικά) ΔΕΝ μπορεί να συμβεί για τα επόμενα αρκετά χρόνια!

Τι εξήγγειλε ο κ. Τσαμασλής με περισσή υποκρισία;

«Την παροχή στους πολίτες με νερό καθαρό, ασφαλές και συνεχές από τις πηγές Αραβησσού και τον ποταμό Αλιάκμονα και από την άλλη η βιωσιμότητα του υδατικού αποθέματος, δίνοντας τέλος στην υπεράντληση των υπόγειων αποθεμάτων».

Μα πως θα συμβεί αυτό όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ τα διυλιστήρια της Καλαμαριάς μέσω των οποίων θα φτάσει το νερό στην περιοχή μας;

Δηλαδή, ποιον κοροϊδεύετε, μπορείτε να μας πείτε;

Με απλά λόγια: Υπεγράφη ένα… μνημόνιο, χωρίς το παραμικρό αντίκρισμα. Χωρίς καμία δέσμευση. Χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα. Για τα μάτια των φωτογράφων και των πρόσκαιρων εντυπώσεων.
Επί της ουσίας, υπογράφηκε σε μία κόλλα χαρτί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.