«Ευχαριστεί» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Από χθές απόγευμα Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου το BBC τελικά ΔΙΟΡΘΩΣΕ (στα έντυπα και ραδιο-τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων του)το λάθος των πολύωρων ανακριβών αναφορών του στo φλεγόμενο βόρεια της Κέρκυρας Euroferry-Olympia ταυτοποιώντας το ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ενώ πρόκειται για σκάφος της Ιταλικής Ναυτιλιακής Εταιρείας GRIMALDI το οποίο ταξιδεύει με Ιταλική Σημαία εξυπηρετώντας την γραμμή Ηγουμενίτσα-Πρίντεζι.

Μπορείτε να δείτε την αλλαγή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bbc.com/news/world-europe-60443517

Τα δελτία του BBC αναφέρονται πλέον σε σκάφος ΙΤΑΛΙΚΗΣ ιδιοκτησίας της Ιταλικής Ναυτιλιακής Εταιρείας GRIMALDI το οποίο ταξιδεύει με ΙΤΑΛΙΚΗ Σημαία.

Φυσικά ΟΛΟΙ ευχόμαστε να εντοπισθούν οι αγνοούμενοι επιβάτες και ΟΛΟΙ εκφράζουν τα συγχαρητήρια στους άνδρες της ΕΜΑΚ και τα πληρώματα της Ελληνικής Ακτοφυλακής και στο πλήρωμα του Ιταλικού σκάφους για τις προσπάθειές τους στη διάσωση επιβατών.

Εκφράζω δημόσια ένα πελώριο ειλικρινές, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από «πάτο» καρδιάς (πιό κάτω απλά ΔΕΝ πάει) σε εσάς που αναδείξατε τις προσπάθειές μου να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι «λανθασμένες» (και περίεργες) αναφορές του BBC ότι πρόκειται για ΕΛΛΗΝΙΚΟ σκάφος σχετικά με το τραγικό συμβάν σε Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Όπως έγινε γνωστό είναι το τέταρτο σκάφος της Εταιρείας που παραδίδεται σε φλόγες.

https://www.ot.gr/2022/02/18/epikairothta/euroferry-olympia-to-tetarto-ploio-tis-etaireias-pou-paradidetai-stis-floges 

Καθώς περιμένουμε τώρα αφίξεις τουριστών ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδικη...Δυσφήμιση!..




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.