Τα τελευταία επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 30-70 ετών έχουν πλέον χάσει τουλάχιστον το 70% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος σε σύγκριση με το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα των ανεμβολίαστων ανθρώπων.

Το ανοσοποιητικό τους σύστημα επιδεινώνεται μεταξύ 10% και 30% την εβδομάδα κατά μέσο όρο, με πολύ μεγαλύτερη και ταχύτερη αποδόμηση μεταξύ των νεότερων ηλικιακών ομάδων.

Εάν αυτό συνεχιστεί με τον τρέχοντα ρυθμό, τότε όλοι οι τριπλά εμβολιασμένοι ηλικίας 18 έως 39 ετών θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού τους συστήματος μέχρι τα μέσα Απριλίου 2022, με όλες τις άλλες τριπλά εμβολιασμένες ηλικιακές ομάδες να ακολουθούν το παράδειγμά τους λίγο αργότερα.

Με άλλα λόγια, τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν έντονα ότι ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός αναπτύσσει ταχέως σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS).

πηγή, το είδαμε εδώ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.