Οι αυθαιρεσίες συνεχίζονται, η πολιτική του «δεν ρωτάμε κανέναν, γιατί έτσι μας αρέσει», στο αποκορύφωμά της!

Η διοίκηση Τσαμασλή, ετοιμάζεται να μετατρέψει σε φωτοβολταϊκό πάρκο την τελευταία ελεύθερη δημοτική έκταση της Αγίας Τριάδας, μια υπέροχη περιοχή 28,5 στρεμμάτων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος σχολικών κτηρίων, πολιτισμού και αθλητισμού .

Κι όμως, αυτό το «φιλέτο», θυσιάζεται και μάλιστα με κινήσεις εν κρυπτώ, αφού ούτε το τοπικό συμβούλιο ενημερώθηκε προκειμένου οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων για να μην μπορέσουν να αντιδράσουν. Ότι συνέβη, δηλαδή, στην περίπτωση της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (Μ.Ε.ΒΑ) του Μεσημερίου. Ίδια ξεδιάντροπη τακτική από τους ίδιους ανθρώπους…

Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, κ. Νίκος Γιάκης, σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο έκανε σχετική ερώτηση: Το κατά πόσον, δηλαδή, αληθεύουν τα περί εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου στην συγκεκριμένη περιοχή για να εισπράξει από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο την απάντηση ότι έχει κατατεθεί πρόταση για δημιουργία του στην εν λόγω περιοχή και αναμένεται η έγκριση.

Καλά δεν ντρέπεστε; Πότε και ποιον ενημερώσατε για το «έγκλημα» που πάτε να διαπράξετε;

Από την άλλη, λογικό είναι να μην σας ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου σε Αγγελοχώρι, Κερασιά και Αγία Τριάδα. Αλώστε, το ομολόγησε σε μια ανεπανάληπτη κρίση ειλικρίνειας ο ίδιος ο κ. Τσαμασλής, μέσα στην Αγία Τριάδα, στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κεραυνού: «Στο Αγγελοχώρι, στην Κερασιά δεν με ψηφίζουν, δεν πρόκειται να κάνω τίποτα», είχε πει.

Κι όμως πάλι ψέματα είπε! Μακάρι να μην έκανε τίποτα… Το τραγικό είναι πως κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει αυτές τις περιοχές.

Δεν θα το επιτρέψουμε! Μαζί με τους κατοίκους θα αντιδράσουμε για να αποτρέψουμε και αυτή την λαίλαπα…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.