«Πυροτέχνημα» ήταν και πάει… Ένα ψέμα που κράτησε 2,5 ολόκληρα χρόνια ολοκληρώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο, καθώς επιβεβαιώνεται πως οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ πρόκειται να φύγουν ΠΟΤΕ από τα Τσαϊρια εάν δεν βρεθεί πρώτα χώρος μετεγκατάστασής τους (Δες έγγραφο).

Και αυτό δεν χωρά, πια, καμία αμφισβήτηση. Αυτό που αμφισβητείται είναι τόσο οι προθέσεις, όσο και η αποτελεσματικότητα του «επαναστάτη» κ. Τσαμασλή, ο οποίος διακήρυττε με στόμφο πως θα κατασκήνωνε στον καταυλισμό και δεν θα έφευγε μέχρι να αποχωρούσε και ο τελευταίος Ρομά από την περιοχή.

Λόγια παχιά, λόγια ψεύτικα, λόγια που τον εξέθεσαν για μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα.

Ψέματα στα οποία επέμενε, χωρίς ντροπή, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αναφέροντας ως ημερομηνία ορόσημο την 21η Μαρτίου. Ποιου έτους όμως δεν μας ενημέρωσε…

Ο κ. Τσαμασλής, έπαιξε με τα νεύρα των κατοίκων της Περαίας, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Χρησιμοποίησε ένα πρόβλημα που έχει προεκτάσεις ανομίας και περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, για μικροπολιτικούς λόγους.

Δεν σεβάστηκε κανέναν και τίποτα!

Το αποτέλεσμα τον «καταρράκωσε»!

Η διοίκηση του Δήμου πολλοστή φορά αποδεικνύεται αναξιόπιστη στις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Ζουν πραγματικά στην κοσμάρα τους !!!.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.