Εκ του αποτελέσματος κρίνεται πως η διοίκηση λειτουργεί,   ως "παιδική χαρά".
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό του ακρωτηριασμού τρίχρονου παιδιού σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης και προφανώς από τον φόβο παρόμοιου στις ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΣ παιδικές χαρές του Δήμου Θερμαϊκού - όπως ανερυθρίαστα ομολόγησαν οι της διοίκησης - τις ΕΚΛΕΙΣΑΝ μέχρι νεωτέρας.
Καταπέλτης η αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που στάθηκαν απέναντι στην απόφαση της διοίκησης,
Ακολουθεί ανακοίνωση του Γιάννη Μαυρομάτη για το θέμα:
  
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: «ΠΟΝΑΕΙ ΧΕΡΙ, ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ»

Απαράδεκτη, αντιπαιδαγωγική, επιπόλαια και πονηρή απόφαση έλαβε η διοίκηση Τσαμασλή, κλείνοντας με συνοπτικές διαδικασίες τις παιδικές χαρές, την βασική διέξοδο στο παιχνίδι όλων των παιδιών του Δήμου μας.

Με αφορμή το ατυχές γεγονός που συνέβη σε παιδική χαρά του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπό τον φόβο να μην υπάρξουν παρόμοιες περιπτώσεις στον Δήμο μας (και με το σκεπτικό μη τυχόν μπουν σε μπελάδες και οι ίδιοι) εφάρμοσαν την τακτική «πονάει χέρι, κόψει κεφάλι», σφραγίζοντας την διασκέδαση των παιδιών μας.

«Δεν έχουν πιστοποίηση», μας είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς ίχνος ντροπής! Και τότε γιατί μέχρι σήμερα ήταν ανοιχτές οι παιδικές χαρές; Τι είναι αυτό, ομολογία παρανομίας;

Αλήθεια γιατί στην πρόσφατη μελέτη παιδικών χαρών της οποίας η σύμβαση υπογράφηκε στις 01-06-21, δεν φροντίσατε να πράξετε τα δέοντα?

Γιατί δεν εξετάσατε αρχικώς ποιες από τις υφιστάμενες πρόσφατα υλοποιημένες παιδικές του Δήμου μας, πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ώστε με μικρές παρεμβάσεις να λάβουν το τελικό σήμα καταλληλότητας?

Γιατί δεν εξετάσατε αρχικώς ποιες από τις υφιστάμενες πρόσφατα υλοποιημένες παιδικές του Δήμου μας, πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ώστε με μικρές παρεμβάσεις να λάβουν το τελικό σήμα καταλληλότητας?

Γιατί αφού υπήρχαν σε ισχύ πιστοποιητικά οργάνων -σε αυτές τις πρόσφατες υλοποιημένες παιδικές χαρές-, δεν ασχοληθήκατε, παρά τις παραινέσεις μας και ερχόμαστε σήμερα σε αυτό το αποτέλεσμα?

Γιατί μέχρι τώρα δεν φροντίσατε και ειδικά στην περίοδο της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, ούτως ή άλλως οι παιδικές χαρές δεν λειτουργούσαν, να παρθεί αυτή η βεβαίωση;

Πάει το καλοκαίρι; Η λαχτάρα των παιδιών μας για κούνια και τραμπάλα, θυσιάζεται στον βωμό της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ σας;

Μόνο μη μας πείτε πως προστατεύετε την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών!
Τη δική σας ησυχία προστατεύετε…

Άλλωστε, που να τρέχει κανείς τώρα σε περίπτωση «στραβής», σκεφτήκατε.
Τις κλείνουμε και ησυχάζουμε!

Αλήθεια, στα παιδιά τι θα πείτε;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.