Έχουμε πληθωρισμό, εντάξει.
Η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο, το βλέπουμε , το υφιστάμεθα, το βιώνουμε.

Έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση που θέλει να πιστέψουμε πως για όλα φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, το γνωρίζουμε πως για όλα φταίει η υποτακτικότητά της και η πλήρης αδιαφορία της για τις κατώτερες τάξεις και τους νέους. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε πως κύριο μέλημά της είναι η στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου.

Μέχρι εδώ να πούμε ότι σαν κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ανίκανη κυβέρνηση και ένα εξίσου ανίκανο (για να μην πούμε συμμετοχικό) αντιπολιτευόμενο πολιτικό προσωπικό, όπως όλοι οι Έλληνες.
Είμαστε εμείς, που δεχόμαστε μια ανηλεή και συνεχή προπαγάνδα από τα χρηματοδοτούμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ που μα έχει ζαλίσει ότι μυαλουδάκι μας έχει απομείνει από την λαίλαπα που τείνει να μας διαλύσει.
Δεν θα πούμε ωραία, αλλά πάμε παρακάτω.


Γιατί σαν δημότες Θερμαϊκού θα πρέπει να τρώμε στην μάπα, ή μάλλον να καλούμαστε να συμμετέχουμε με παράλογο οικονομικό κόστος σε μια δαπάνη που αποφάσισε η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού να πληρώσει για την αντιμετώπιση της παρόδιας βλάστησης;;
Μιλάμε για τις αποψιλώσεις και κάποια κλαδέματα δέντρων στις κεντρικές οδούς του Δήμου.

800.000 ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ θα πληρώσει ο Δήμος Θερμαϊκού ενώ και κατάλληλο μηχάνημα διαθέτει, το οποίο μάλιστα πρόσφατα επισκεύασε με κόστος 60.000 €, και μάλλον το έχει παροπλισμένο σε κάποια αποθήκη.

Ρωτάμε τί είναι τα ευρώπουλα για τους διοικούντες; Μαρουλόφυλλα;;;

Και κάτι σχετικό που καταγγέλθηκε από τον Αντώνη Ζαβέρκο σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ενώ ακόμη ο εργολάβος που ανέλαβε την εργασία (με μηδαμινή ως συνήθως έκπτωση - είναι ο ίδιος αν δεν κάνουμε λάθος που έχει αναλάβει την αποκομιδή απορριμμάτων) δεν ξεκίνησε το έργο, εθεάθη ένθερμος υποστηρικτής της διοίκησης Τσαμασλή εποχούμενος σε δισκοσβάρνα να αποψιλώνει παρόδια βλάστηση σε κεντρικό δρόμο του Δήμου.

Η απάντηση στην ερώτηση του Αντώνη Ζαβέρκου, με ποιά ιδιότητα και ποιά εργασιακή σύμβαση έγινε η συγκεκριμένη εργασία, από τον αντιδήμαρχο Κωστή Κούτουκα ήταν μάλλον θολή κι αδιευκρίνιστη. Περιμένουμε την εξέλιξη της ιστορίας γιατί είμαστε περίεργοι αν πρόκειται για υπαλληλική σχέση στον εργολάβο που ανέλαβε το έργο ή για άλλη μια διαφορετικού είδους εργολαβία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.