( Είδηση καυτής επικαιρότητας για την Ελλάδα)

Avia.pro Réseau International,8-6-22
Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

Για να μπορέσει το ΝΑΤΟ να διεξαγάγει σοβαρό πόλεμο κατά της Ρωσίας, η Ρωσία θα πρέπει να του παράσχει τα μέσα για να το πράξει. Και δεν είναι σίγουρο... Είναι έτσι κατανοητό γιατί το Κρεμλίνο είναι τόσο γαλήνιο, ενώ οι δυτικοί κυβερνήτες, μπλεγμένοι σε χίλιες αντιφατικές αποφάσεις, ταράσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις.
***

Η παραγωγή Τανκς σταμάτησε στη Γερμανία.

Η γερμανική άρνηση να προμηθεύσει τα βαριά άρματα μάχης της στην Πολωνία δεν οφείλεται στην προσπάθεια του Βερολίνου να εξαπατήσει τη Βαρσοβία, αλλά στο γεγονός ότι η Γερμανία απλά δεν έχει αρκετό τιτάνιο για την κατασκευή νέων αρμάτων μάχης. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό δημοσιοποιήθηκαν από διάφορες πηγές, οι οποίοι σημείωσαν ότι λόγω της έλλειψης προσφοράς τιτανίου από τη Ρωσία, είναι εξαιρετικά προβληματικό να κατασκευαστεί ο απαραίτητος αριθμός αρμάτων μάχης σήμερα.

Προς το παρόν, οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται έμμεσα από έγγραφα που δείχνουν ότι η παραγωγή γερμανικών αρμάτων μάχης απαιτεί αρκετά μεγάλες ποσότητες τιτανίου, το οποίο αποτελεί συστατικό της θωράκισης. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης εφοδιασμού από τη Ρωσία, η κατασκευή γερμανικών αρμάτων βρίσκεται πρακτικά σε αδιέξοδο. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό ότι η ίδια κατάσταση θα παρατηρηθεί σύντομα στη Βρετανία, τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι ευρωπαϊκές χώρες απλά δεν έχουν τίποτα να αντικαταστήσουν το ρωσικό τιτάνιο. Αυτό θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε ολόκληρο το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Δύσης. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, στο εγγύς μέλλον, να προκύψουν προβλήματα και στον τομέα της κατασκευής αεροσκαφών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.